Aanbieding!

Opbergrek met 5 legplanken, montage zonder gereedschap, inclusief muurbevestigingsbeugels, capaciteit per schap 20 kg, 60 x 30 x 138 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 34,90.Huidige prijs is: € 27,90.

Dit zwarte opbergrek is gemaakt van stevig polypropyleen en meet 60 x 30 x 181 cm. Het is lichtgewicht met een totaalgewicht van slechts 4 kg en beschikt over vijf schappen die elk een draagcapaciteit van 20 kg hebben.
Het rek is eenvoudig te monteren zonder gereedschap en wordt geleverd met bevestigingsbeugels om het aan de muur te bevestigen, wat zorgt voor extra stabiliteit. Dit maakt het rek ideaal voor zowel thuis als op kantoor om boeken, gereedschap, huishoudelijke artikelen of decoratieve items georganiseerd en binnen handbereik te houden.

Artikelnummer: MP5605 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

+ Eenvoudige montage: Dit rek kan snel en moeiteloos geïnstalleerd worden zonder dat er gereedschap nodig is.
+ Stabiel en veilig ontwerp: De meegeleverde bevestigingsbeugels voor muurmontage zorgen voor extra stabiliteit, waardoor de kans op omvallen aanzienlijk vermindert.
+ Robuuste constructie: Dit rek is vervaardigd uit polypropyleen, een stevig en weerbestendig materiaal, dat bestand is tegen dagelijks gebruik en het eenvoudig te onderhouden is.
+ Veelzijdig in gebruik: Dit opbergrek past perfect in uiteenlopende ruimtes zoals keukens, garages, kantoren en woonkamers, en biedt een ideale oplossing voor het ordenen en opbergen van alles van gereedschap tot decoratieve voorwerpen.
+ Ruimtebesparend design: Dankzij de compacte afmetingen is dit rek uitstekend geschikt voor kleinere ruimtes, waarbij het de verticale ruimte optimaliseert zonder veel vloeroppervlakte in beslag te nemen.

Basis productinformatie
Primaire kleuren Zwart
Diepte van het product 30 cm
Hoogte van het product 181 cm
Breedte van het product 60 cm
Gewicht Product 4 kg
Materiaal PP (polypropyleen)

 

Omgevingsgegevens
Capaciteit per schap 20 kg

 

Gebruikseigenschappen
Aantal schappen 5

Extra informatie

Merk

Perel

Andere suggesties…